Az öngyilkos macska:-)

2010.02.14. 17:46 - Bastian86

 Gondolom már a cím is árulkodó, hogy miről fog szólni a következő bejegyzés. Már ez a két szó érdekes és humoros,de elárulom, hogy mi is a történet lényege. Egyik kedves ismerősöm macska tenyésztéssel foglalkozik, hogy kik és hol az személyes dolog,de mindenféle macskáik vannak. Egyik nap egy budapesti nő elutazott hozzájuk, hogy megnézze őket. Megtetszett neki az egyik himalájai kis cica és megvette. Eddig nem is érdekes a történet, de aztán rá egy fél évre megint visszatért a vásárló és vásárolt még egy cicát itt. Eltelt 2 hét, amikor a nő sírva telefonált a tenyésztőhöz, hogy az egyik macska meghalt. Még hozzá "öngyilkos" lett,mert a másik macska,akit vett maga a gonosz. Sugárzik a szemeiből a gonoszság és "öngyilkosságba" kergette a másik szeretett macskáját,aki kiugrott egy ablakon. Erre mégis mit lehet mondani? Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen baleset történt. A nő pedig csak hajtogatta, hogy a másik macska miatt öngyilkos lett. Másnap megint telefonált a nő a tenyésztőhöz, hogy ő teljesen összeroppant a macska halála miatt és pszichiátriára kellett mennie. Mindez, mivel az új macska miatt volt(mert ezért halt meg hehe)ő kártérítést követel, mivel azóta nem képes dolgozni a munkahelyén meg kezeltetnie kell magát lelkileg. Sima 300 ezer ft-os fájdalom-pénzt követelt a tenyésztőn. A vita vége majdnem perbe fordult. Ugyanis a nő feljelentést tett emiatt és csak komoly telefon csaták után lett vége a történetnek. A tenyésztő persze nem fizetett semmit és megegyeztek, hogy hallani sem akarnak egymásról.

Szerintem nem kommentálnom a dolgot, hogy az állatok akármennyire is érző lények nem hajtják egymást öngyilkosságba és elég nevetséges lett volna, ha ez bíróság elé kerül és bekerül a magyar jog történelmének legcsúfosabb témái közé:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalmastortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr981757861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása