Hogyan lopjunk cikin mobil telefont?

2010.02.15. 20:52 - Bastian86

 A történet egy városka lakótelepén játszódott egy átlagos, de forgalmas buszmegállóban, amikor hősünk egy mindenre elszánt tolvajnak szemet szúrt az, ahogyan egy srác a barátainak nagy büszkeséggel mutogatja az új motorola mobil telefonját. 

Hősünknek jött a nagyszerű ötlet, hogy neki kell ez a mobiltelefon és mindenáron megszerzi magának. Maga a mutatványt gondolta hamar lerendezi és nem sokat gondolkodva odament hozzájuk, hogy Sziasztok!Ez az új motorola telcsi?Mondják: Igen. Ahhh én is pont ilyet szeretnék magamnak. Megnézhetném,hogy milyen a menüje? A srác odanyújtja. Hősünk, amit kezeihez ért a telefon, mint a 100 méteres váltó sprint futásban már futott is az árúval a kezében.

Szegény nem jutott messzire a következő utca sarkon pár ember feltartotta és a mutatvány sikertelen lett. Igazából nem tudom mit gondolt. Bátor volt és pofátlan,de esélytelen is:-). Ha nem így,akkor is kézre került volna,mert mindenki látta őt:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalmastortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr291761511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása