A menő pókeres

2010.02.17. 18:07 - Bastian86

Gondolom, amióta egyre több televíziós csatornán is sokat hallunk a játékról és eléggé felkapott lett a póker, azóta egyre többen leülnek pókerezni, ha van idejük. Mi is leültünk pókerezni 2 barát meg egy ismerős és olyan ismerős ismerősével. Elkezdtünk játszani pénzben, hogy legyen némi tétje, de limitáltuk, hogy túl sokat ne veszítsen senki se. Az ismerősünk ismerőse nagyba tette magát, hogy ő profi és felvette a napszemcsijét, mint a menő játékos. Igaz a kártyákat rendes felemelve nézte meg mindig,de nem is kötelező, csak gyanusan amatőr.

Elkezdődött a játék. A srác már az első partyban bepróbálkozott egy blöffel,de nem jött össze neki,mert mindenki megadta neki. Mentek rendesen a partyk már nem volt olyan nagy arca és visszafogta magát,de egyre csak vesztett kisebbeket, mert ha nagyon jó lapja volt senki se adta meg, ha rosszabb, akkor meg kihúztuk belőle,amit tudtunk, majd a következő nagyobb partyban, amibe beszállt már minden pénze oda lett. Nem értette, hogy hogyan vesztett minden partyban szinte és ha jó lapja volt miért dobott mindenki.

A válasz egyszerű: az a hülye napszemüvegje. Olyan volt a szórt lámpafény, hogy amikor felemelte a lapjait megnézni szem magasságba, a napszemcsije visszatükrözte lapjait szépen kirajzolva és ez rögtön mindenkinek feltünt. Mivel ez a napszemüvegezés nem volt senkinek sem szimpatikus, hogy menőzik, ezért senki sem szólt neki. De, ha valaki ennyire ciki az megérdemli.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalmastortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr881766884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása