Üdvözlés

2010.02.14. 17:33 - Bastian86

 Miért indítom ezt a blokot?

 

Nem szokásom soha üdvözlést készíteni, de ezúttal tartozom némi magyarázattal. Az első kérdés, hogy valóban akarjuk tudni az igazságot? Vagy azt szeretnénk olvasni, amit igaznak hiszünk. Lehet az általam írt nézőpontok szubjektivak, de az élet már csak ilyen. Én azt fogom leírni,amit én igaznak hiszek. Lehet vele nem egyetérteni és utálni is.  Azért készítem a blogot, hogy észrevegyük, hogy átlagosnak lenni nem is rossz dolog,mert egyszerűen rémes mennyi nem normális ember él és , hogy mik történnek az életben:-)

Ahol nem megy a tartalom rovására próbálom a neveket nem említve elmesélni a történeteket, hogy ne sértsek meg másokat az észrevételeimmel vagy azzal, hogy életük egy-két cikisebb pillanatát elmesélem. Ha bárki magára ismerne a történetekben, az csak azt jelenti, hogy igazat írtam, nem pedig,hogy bárkit szeretnék lejáratni:-). Igyekszem nevek nélkül és csak az igazat írni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalmastortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr911757823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása