Az égő orvosi tévedés

2010.02.17. 16:06 - Bastian86

Gondolom sokan vannak úgy, hogy gyakran szenvednek hirtelen orrvérzéstől,ami csak úgy elered,aztán majd elmúlik. Ezt néha egy bizonyos hajszálér szokta okozni. Az egyik csaj ismerősöm is ettől szenvedett és elment orvoshoz emiatt. Az orvos mondta, hogy erre van egy megoldás még pedig az, hogy ezt a hajszáleret egy kis pálcikával megforassza. A csaj természetesen elfogadta az ötletet, mivel az orvos ajánlotta. Elkezdődött az ellátás. Az orvos, hogy ne fájjon annyira a csajnak, ezért gondolta elérzésteleníti. Befújta, tehát egy lidokain nevű fájdalomcsillapítóval.Elkezdte a forrasztását a hajszálérnek. Kérdezi érez valamit? A csaj:mondja igen: nagyon forró. Csinálja tovább a doktor még mindig érez valamit? Mondja a csaj, hogy igen ez nagyon fáj és éget. Erre a doktor az nem lehet és csinálja tovább.

A beavatkozást addig csinálta,amíg a csaj egyik arca egyszerűen belobbant. Az arcának fele hetekig rákvörös és hólyagos volt. Jobb körökben ismert, hogy a lidokain veszélyesen gyúlékony,amit egy orvosnak tudnia kéne,de ha nem tudja szépen olvashatóan rajta van. Én is láttam ilyet és emlékszem rá,hogy gyúlékony. Akkor egy orvos, hogy lehet olyan idióta, hogy 1. nem tudja 2. ha nem tudja gyúlékony-e nem nézi meg előtte, mielőtt kísérletezik valami újjal?

Én azon csodálkozom, hogy a csaj nem tett feljelentést, pedig én is mondtam neki,mikor az eset után megláttam az arcát, hogy ez a minimum, ezért valahol meglincselnek valakit, ha ilyet tesz. Csoda, hogy a családtagok is elég megbocsáltóan kezelték a dolgot. Így a történet lezárult úgy, hogy próbálja minden érintett elfelejteni a dolgot. A csaj a szörnyű élményt. Az orvos az égő tévedését.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalmastortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr531766518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása