IQ harcosok

2010.02.15. 21:34 - Bastian86

Mint minden fiatal a koromban egyik hétvégén elmentem egy szórakozóhelyre, hogy jól érezzem magamat. Már pár órája ment a buli és hajnali 2óra volt, amikor két-két ember szóváltásba keveredett a tánc téren. Nem tűnt semmi komolynak, de kimentek mind a szórakozóhely elé. A barátnőmmel friss levegő híján mi is kimentünk. Láttuk, hogy a két-két ember hol beszélnek egymással, hol odaütnek vagy rugnak egymásnak. Főleg két ember verekedett a másik két fő meg ordibált egymással.Ezt néha felváltotta egy pár szép nem kommentálható mondat. Gondolkoztunk, hogy felhívjuk a rendőröket, de ha ezt meglátják valószínűleg minket ruháznak meg. Inkább messziről kikerültük őket és jártunk egyet.

Mire visszaértünk az egyik két fős részből az egyik szaladt, a másik meg térden állva véres arccal nézett maga elé. A két srác bunyója véget ért. A másik két fős teamben, amelyik összeverte a srácot ezután elkezdte a barátját ütni és kiabálta közben neki, hogy a semmiért kellett ez az egész? Hogy nem is volt semmi? Kiderült, hogy az egész csak valami ostoba félre értés volt és ezért a barátját is elkezdte püfölni.

Egyszerűen szégyen az egész, hogy ennyire sötét emberek vannak. Ahelyett, hogy megbeszélték volna, összevertek valakit és még a félreértés kiderülte is egy újabb bunyó lett. Ennyire, hogyan lehetnek emberek barbárok? Ököllel megoldani mindent és most a végén kórházban nyalogathatják a sebeiket és otthon nézhetik a hegeiket. És mindezt a semmi miatt szó szerint. Csak,mert ezt az egyetlen megoldás, amit ismernek,az a bunyó. Ez egyszerűen szánalmas és így menjen el bárki szórakozni, hogy lehet valami teljesen ártatlan körülmények közt megverik.

A bejegyzés trackback címe:

https://szanalmastortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr211761663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása